12.6 käväistiin mätsärissä Espoossa (nyt en kyllä muista yhtään mikä sen paikan nimi oli ;D) Matkalla alkoi sataa kaatamalla ja ajateltiin että turha sinne nyt on mennä, mutta onneksi mentiin.. Kun saavuimme paikalle sade oli jo loppunut. Ilmoittauduin junior hadleriin ja isoihin, niinkuin yleensä. Ensin oli junnukehä. Osallistujat jaettiin kahteen ryhmään, jotta vältyttäisiin kamalalta häslingiltä.;) Olimme Teen kanssa toisessa puoliskossa.. Tämän jälkeen tuomari kutsui kaikki takaisin kehään ja valitsi viisi jatkoon pääsijää. Pääsimme Teen kanssa viiden parhaan joukkoon. Vähän ajan päästä katseltuaan ja pyöritettyään kehää, tuomari alkoi laittaa meitä järjestykseen. 5, 4, 3, 2, 1 - ole hyvä, esitit koiraasi todella hyvin ja taidokkaasti.. JEEJ me voitettiin, vähänkö kivaa :D Saatiin palkinnoksi ruusuke, pokaali ja ruokasäkki (cockerin ja enkun ruokaa vissiin) ;)

Vielä ei ollut koitokset ohi, vuoromme isojen koirien kehässä alkoi aika pian. Pariksi saimme ison ja näyttävän rottweiler uroksen. Olin jo varma että saataisiin sininen nauha, mutta punainenhan se sieltä tuli :)
Rambo perro oli myös isoissa saaden punaisen nauhan. Kaikkien sinisen nauhan saaneiden jälkeen oli punaisten kehä. Tästä emme päässeet enää jatkoon, mutta Rambo omistajansa kanssa pääsi hienosti. Mitenköhän heillä meni ? ;)

Todella mukava ja hauska päivä oli jälleen kerran !

 1641063.jpg
äiti saako tätä syödä ?